Jorienosaurus Meivakantiedagen

Ga je mee op avontuur?

Jorienosaurus Meivakantiedagen voor kids van 4 tot 104 jaar

Ga je mee op avontuur? We gaan kijken hoe de natuur langzaam ontwaakt. Er zitten knoppen aan de bomen, bloemen komen uit de grond en de dieren zijn druk met het maken van nestjes… Ook jij mag iets zaaien zodat je dat in de zomer kunt oogsten! 

De lente is een prachtig seizoen om het bos in te gaan en te ervaren hoe het zich opmaakt voor de zomer. Het bos geeft je ruimte en vrijheid om te zijn wie je bent en je in alle rust te kunnen uiten.

Daarom organiseer ik vakantiedagen waarin we een avontuur beleven met allerlei Jorienosaurus ingrediënten zoals kinderyoga, creatieve opdrachten, (buiten) spelletjes, verhalen vertellen, hutten bouwen en alles wat een vakantie zo leuk maakt. Op avontuur buiten onszelf en in onszelf.

De vakantiedagen zijn op Landgoed Hof Espelo. Op het landgoed bevindt zich een leuk bezoekerscentrum waar we gebruik van mogen maken om bijvoorbeeld te tekenen en even op te warmen. Ik heb er nu al zin in!

Geef je hieronder op, samen met een vriendje, buurmeisje, moeder of opa of kom alleen en maak nieuwe vrienden!

 

 

4 + 11 =

De Meivakantiedagen zijn van 10 tot 16 uur op:

woensdag 2 mei en vrijdag 11 mei

 

Er is ook nog een mogelijkheid om een “gewone” kinderyogales te volgen tijdens de Meivakantie. Deze vindt plaats op dinsdagochtend 1 en 8 mei van 10:00 tot 11:00 uur en is voor kids van 4 t/m 104