Academie

Leren door te doen!

De tijd is nu!

Tijd om kinderen meer bij te brengen dan rekenen en taal, tijd voor bewustwording, stevig staan, creativiteit, in het moment kunnen zijn, voelen dat emoties effect hebben op je lichaam en andersom. Hartzaken naast hoofdvakken.

Daarbij gebruiken we de handvatten die Kinderyoga ons geeft! Kinderyoga heeft veel verschillende aspecten – yogahoudingen, ademhalingsspelletjes, mindfulness oefeningen, massages, visualisaties en samenwerkingsspelletjes. Kinderyoga is leuk, afwisselend en effectief!

De opgedane kennis kan ingezet worden door andere beroepsgroepen die met kinderen werken, bijvoorbeeld in het onderwijs en in de zorg.

De Jorienosaurus Academie

Voor de Jorienosaurus Academie heb ik verschillende modules ontwikkeld die elk hun eigen thema hebben. Hierdoor kun je als professional de relevante modules kiezen en zo je eigen traject samenstellen!

De modules zijn praktisch vormgegeven zodat je het meteen kan toepassen binnen je werk en de effecten ervan kan ervaren. Naast een bult energie en inspiratie krijg je:

  • Een hand-out waarin je thuis alles nog eens na kunt lezen
  • Toegang tot een besloten Facebook groep waarin je met collega’s ervaringen, tips en lessen kunt uitwisselen
  • Een certificaat van voltooiing
  • Als je 8 modules hebt afgerond krijg je je “Jorienosaurus Kinderyoga” Expert diploma en een breathing sphere!

Je vindt de verschillende modules en de data waarop ze aangeboden worden hiernaast en in het menu van de website. De kosten zijn €125,- per module.