Kinderyoga voor volwassenen

vanaf 18 jaar

Lekker praktisch bezig en dus ook meteen thuis kunnen doen!

 

Wil jij inspiratie op doen, zelf ondervinden wat kinderyoga is, weer eens zelf kind zijn en lekker komen bewegen en spelen? Dat kan tijdens Kinderyoga voor volwassenen!

Kinderyoga voor volwassenen is een workshopreeks van 3 of 6 lessen waarin je kennis maakt of de diepte in gaat met kinderyoga. Door het gewoon te doen en te ervaren kom je erachter wat kinderyoga voor jou en voor jouw kind(eren) kan betekenen, hoe je het zou kunnen inzetten binnen jouw gezin, werk of leven en welke vormen en technieken bij jou passen. We gaan aan de slag met yogahoudingen, spelvormen, ademhalingsspelletjes, meditatie en ontspanningsoefeningen. Alles komt aan bod zodat je daarna zelf aan de slag kunt of deze workshop als basis kan gebruiken voor verdere studie.

Marijke Donkers – leerkracht en moeder – zegt over de workshop: “Aan het nagenieten van de workshop kinderyoga voor volwassenen. Lekker praktisch bezig en het dus ook meteen thuis kunnen doen. Jorien, je bent super!”

Deze workshop wordt met regelmaat aangeboden. Check mijn Facebookpagina voor de laatste data. Mocht je interesse hebben maar het op een tijdstip plaats vinden die jou niet uitkomt? Mail mij dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen. jorienosaurus@hotmail.com

Kinderyoga voor volwassenen, verdieping

Wanneer je interesse mail mij dan de volgende gegevens:

  1. Welke workshop?
  2. Wat is de leeftijd van het kind?
  3. Wat voor dag en tijdstip zou het jullie het beste uitkomen?
  4. Geef een extra optie dag en tijdstip

Kosten: € 145,- voor een workshop van 6 lessen van 2 uur, inclusief lesmateriaal

Mail naar Jorienosaurus@hotmail.com