Over mij

Hoi ik ben Jorien

 

Ik hou van knuffelen en wandelen met mijn hond. Ik hou sowieso van lange wandelingen in het bos maken, in de natuur zijn. Heerlijk! Ik hou van het bezoeken van musea, filmhuis, theater en dan vooral dans en kindervoorstellingen. Ik hou van kinderen. Zo puur en eerlijk. Zo zichzelf. Dat probeer ik ook te zijn. Kinderen helpen mij hieraan te herinneren. Ik ben ge√Įnteresseerd in de ontwikkeling van een kind en heb mij de laatste jaren vooral verdiept in de creatieve ontwikkeling van een kind. Eerst als Kunstenaar in de Klas en later bij de afdeling educatie van Rijksmuseum Twenthe.

Ik ben heel nieuwsgierig en leergierig. Probeer mezelf de hele tijd uit te dagen en ook de spanningen dingen te doen. Maar er moet wel een goeie balans zijn tussen spannend en ontspannen. En ontspannen vind ik fijn om te doen met een boekje en de hond op de bank of een serie kijken maar nooit meer dan twee, daar krijg je zo’n patat gevoel van. Sauna bezoeken en yogaweekenden. Ik ben verslaaft aan yoga. Begin elke dag met een half uur yoga. Wel handig voor een kinderyogajuffie. ūüėČ Maar ook taartje eten in de stad met mijn partner¬†of vrienden. Ik verzamel kinderboeken. Ben gek op kinderboeken. En nu mag het weer omdat ik ze tijdens mijn kinderyogalessen gebruik.

Doordat ik zo nieuwsgierig ben heb ik veel verschillende dingen gedaan. Ik heb bij de Natuurwinkel gewerkt, bij café Het Bolwerk en de Thuiszorg. Dat is wat kinderen en ik gemeen hebben is dat we allebei heel nieuwsgierig zijn en mensen het hemd van het lijf vragen. Wil je meer over mij weten? Vraag mij dan het hemd van het lijf! Ik hoop elkaar snel te mogen ontmoeten bij Jorienosaurus Kinderyoga zodat we samen kunnen gaan spelen en ontdekken!

Liever kijken dan lezen?

Bekijk dan dit 2 minuut durende filmpje