Yoga thuis

op vakantie of op school
Mijn wens is dat ouders op een speelse manier yoga integreren in het leven van hun gezin. Met het onderstaande heb ik het voor de ouders zo gemakkelijk mogelijk proberen te maken.

YouTube Kanaal

Elke ochtend rol ik mijn yogamatje uit en klap ik mijn Ipad open voor een yogasessie. Helaas vond ik weinig inspirerende yogafilmpjes voor kinderen op internet. Vandaar dat ik ze zelf ben gaan maken.

Kinderen kunnen zelfstandig aan de slag met de yogafilmpjes of samen met hun broer(s), zus(jes), ouders, vriendjes of vriendinnetjes.

Je kunt je gratis en voor niks abonneren op mijn YouTube kanaal zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste filmpjes. Hoe cool is dat?!

Check it out!

Yogakaarten van Helen Purperhart

De yogakaarten, ontwikkeld door mijn juf en tevens kinderyogagoeroe Helen Purperhart, zijn een super leuke en speelse manier om met yoga bezig te zijn thuis, op vakantie of op school. Het is makkelijke en laagdrempelige omdat de kaarten afbeeldingen en korte tekst bevatten over hoe je de yogahouding kunt uitoefenen.

Er zijn verschillende soorten doosjes. Van kleuter- en kinderyogakaarten tot energizers, partneroefeningen, massage- en ademhalingskaarten. Een doosje kaarten kost 20 euro en zijn voor en na de les bij mij te koop.

 

Yogaleggings

Jorienosaurus Kinderyoga verkoopt ook fan-tas-ti-sche Piek Original yogaleggings

Een handgemaakte, lekker zittende, vrolijke yogalegging kost maar €29,95! Je kunt kiezen uit 6 verschillende printjes in de kindermaat 158-164 tot en met de volwassenemaat L.

Het was nog nooit zo leuk om aan yoga te doen!